Grad Komiža – Obavijest o javnom savjetovanju: Odluka o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Komiže

Dana 31. srpnja 2021. godine stupio je na snagu Zakon o gospodarenju otpadom (NN br. 84/21.), koji u svom članku 178. propisuje da je predstavničko tijelo jedinica lokalne samouprave dužno donijeti Odluku o načinu pružanja usluge sakupljanja komunalnog otpada u roku od 6 mjeseci od dana stupanja na snagu tog zakona, odnosno do 31. siječnja 2022. godine.
Člankom 66. stavkom 4. istog Zakona propisana je provedba prethodnog savjetovanja s zainteresiranom javnošću u trajanju od najmanje 30 dana.
Slijedom navedenog, sukladno članku 66. st. 4. citiranog Zakona i članku 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN broj 25/13, 85/15) Grad Komiža objavljuje tekst prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Komiže radi savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, kao i  pribavljanja mišljenja, primjedbi i prijedloga na prijedlog Odluke.
Savjetovanje se provodi od 24. prosinca 2021. godine do 24. siječnja 2022. godine.
Prijedloge i mišljenja na prijedlog Odluke možete slati na e-mail adresu: procelnik@komiza.hr putem priloženog obrasca.

Ovaj unos je objavljen u Službene obavijesti. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentari su zatvoreni.